The Journey Begins – Velkommen til min nye blog :D

Hej og Velkommen til 😀

Først og fremmest – Thanks for joining me! Jeg glæder mig til at dele en masse (forhåbentlig) interessante og relevante ting om psykisk sygdom.

For dem, der ikke kender mig, så er mit navn Mia, og jeg er 25 år gammel. Jeg bor i Aarhus, og jeg er ligeså lige begyndt på et skrivekunst kursus, som jeg ser meget frem til.

Jeg fik i 2015 en diagnose, der lød på skizofreni, men jeg har bøvlet med min psyke hele mit liv, hvilket også har gjort, at jeg har lært nogenlunde at leve med den. Den er dog stadig i stand til at spænde ben for mig, da jeg f.eks. lige nu er indlagt på psykiskatrisk hospital. Men den spænder også ben for mig på en anden måde, og det er blandt andet derfor, at jeg har oprettet den her side. Der findes nemlig et stort og tungt slør, der består af forskellige fordomme og tabuer omkring psykisk sygdom. Dem vil jeg meget gerne være med til at nedbryde! Jeg håber I derude vil hjælpe mig med det, ved at sprede budskabet og være med til at skabe en dialog om emnet: Psykisk sygdom. Det kan være, at det gør psykisk sygdom mindre skræmmende.

wildflowers-3571119_1280

Det er altså mit formål, og jeg håber at nå det, ved dels at dele blogindlæg med jer og resten af verden, om hvordan mit liv ser ud med psykisk sygdom, sådan at det er nemmere at få indblik i, hvad der egentlig sker i sådan et liv. (For det er nemlig slet ikke så fjernt fra andres liv 😉 ) Men jeg vil også fosøge at komme med indlæg, der handler om specifikke problemstillinger, og indlæg som (forhåbentlig) kan virke styrkende for andre. Så lidt af det hele, men jeg skal nok forsøge at lade være med at komme alt for langt væk fra emnet, og poste alt for mange katte billeder 😉

Men jeg håber, at I har lyst til at læse videre, og måske endda begynde at følge mig, og hvis I skulle brænde inde med nogle spørgsmål, er I mere end velkomne til at spørge mig (for det meste i det her indlæg, men også gerne i alle de andre indlæg ;)).

Psykisk sygdom skal ikke være et tabu! – Mia Keller Jensen

20180810_170328

 

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s