Vi har alle en historie at fortælle🌍

Jeg har altid ønsket mig, at jeg havde nogle gode historier, jeg kunne fortælle, når jeg var sammen med andre. Jeg husker nemlig, at jeg var ganske imponeret, da to fra mit daværende håndboldhold fortalte om, at de havde været ude at rejse, da de var yngre. De havde så meget at fortælle fra den rejse, de havde haft til Australien. Jeg husker, at det eneste jeg kunne tænke var; ”prøv en gang at tænk, hvis jeg engang fik et ligeså spændende liv!”

received_1222684044575156
På det tidspunkt gik jeg stadig i gymnasiet, men jeg havde ingen intentioner om at skulle ud og rejse. For det første, så turde jeg det ikke, men for det andet, så havde jeg slet ikke penge nok. Men jeg ville alligevel gerne have et spændende liv, som jeg kunne fortælle om en dag. Jeg følte virkelig ikke, at mit liv var noget værd at fortælle om. Jeg gik i gymnasiet, og fik middel karaktere, så der var ikke meget at fortælle om. Jeg oplevede næsten aldrig noget, fordi jeg var for bange. Bange for, at jeg ville dø, hvis jeg prøvede. ⚰

 

Men i dag sidder jeg med en bog om mit liv, som lige straks er klar til udgivelse. En bog om mit liv! For det er gået op for mig, at alle menneskers liv er spændende. Alle har oplevet noget, som for dem har været enormt spændende. Det er bare med at finde det. 😄

 

For mig har min sygdom været det spændende for mig. Den har vist mig en helt ny verden i form af psykiatrien, som jeg ikke vidste eksisterede. Den har også gjort, at jeg har forstået verden meget anderledes end de fleste. At det sommetider har haft voldsomme konsekvenser, så er det konsekvenser, der hører med, men som er spændende at blive indviet i for så mange andre. Der er mange, der gerne vil forstå min sygdom, fordi den er så fjern fra deres verden, men alligevel spændende. 😉

 

Jeg ved selv, at det helt gibber i mig for at få lov til at fortælle nogen om, at jeg har kørt i en politibil. På det punkt, bliver jeg som et lille barn igen. Det har altid været en stor drengedrøm for mig at køre med politiet. Det er ganske sjovt, for jeg har altid frygtet politiet, fordi jeg var bange for dem, som mindre. Men i dag har jeg haft så mange gode oplevelser med de mest medfølende betjente, der virkelig har udvist medmenneskelighed. Det har gjort, at jeg helt nyder at sætte mig ind i en politibil. Og det er til trods for, at jeg et par minutter før har tumlet rundt ude i vandet, fordi jeg har villet tage mit eget liv. Men når jeg kommer ind i varmen, og politimanden ved siden af mig klapper mig på skulderen, og fortæller mig, at nu skal jeg nok få hjælp, så slapper jeg straks af. Jeg ved, at jeg ikke kan flygte, og det har jeg heller ikke lyst til. Jeg har bare lyst til at sidde musestille omme bagi sammen med den ene af betjente, og forsigtigt kigge rundt på alt inde i politibilen. Det er der alligevel ikke mange, der har prøvet. 🚔

technology-2500010_1280
Der er heller ikke mange der har prøvet at se effekten af at trille op på siden af en billist med politiet. En billist der godt selv ved, at han eller hun har kørt lidt for stærkt. Hvordan vedkommende, straks bremser fint ned, og kører som et pragteksemplar. Jeg kan ikke lade være med at nyde det bare en lille smule.
Det var bare en ting, ud af så mange forskellige ting, jeg har prøvet. Det er også de færreste, der har været indlagt på psykiatrisk hospital, men som vil tænke, at det er spændende at høre om. Og ligesådan er jeg sikker på, at vi alle har spændende oplevelser, som er spændende for os selv, og som vi selv har lyst til at fortælle. Jeg føler i hvert fald, at jeg har masser af spændende ting at fortælle om, når jeg er sammen med andre nu.

received_303857146930397
Så det jeg vil sige er, at dit liv er ligeså spændende som alle andres, så hvis du tør, så er det bare med at fortælle om det, for jeg er sikker på, at der er masser, der gerne vil høre lige netop dine historier. 😊🤗

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

3 kommentarer til “Vi har alle en historie at fortælle🌍”

 1. Se det er da en spændende introduktion til din bog. Den vil glæde os til læse Mia.
  Godt billede – Rasmus har en vis evne til, at snige sig med på alle de seneste billeder, men det bliver de bare endnu bedre af😊. Kh til jer begge😊😊🐶

  Like

  1. Ja, du har ret mia 😊 det er en go måde at skrive på ..en go bog til inspiration 😀
   Det ka du sagtens få noget af med i din egen bog 👍
   Knus mor ♡

   Like

 2. Hej Mia- mormor og jeg ønsker, at du snart er ovenpå igen.
  Du ser ellers rigtig frisk og glad ud i øjnene på, de billeder du har ved hæftet 😊😊❤️❤️.
  Godt du har Rasmus, og at I har et mål sammen.
  Vi har lige været til 25 års fødselsdag for Cathrines kæreste Tai. Han fik sig en ordentlig gang kanel, og Cathrine hjalp godt til med at drysse kanel på ham. Nu må han jo se at blive gift inden han når de 30 år, for jeg tror peberet er værre 😊😊.
  Vi har en “kanelvideo” du skal se senere😊.
  Kh til dig og Rasmus fra
  😊😊🐶

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s