P.S. Husk de gode ting i livet ❤

received_599553683887350Vi er lige kommet hjem fra en hård og udmattende indkøbstur. Vi skulle hente en masse planter til kollegiets drivhus 🌼

 
Jeg oplever ofte, at sådanne episoder, kan køre mine energi batterier helt flade, fordi jeg har været udsat for så mange forskellige indtryk. Det var også tilfældet den her gang. Oven i så havde jeg ikke spist noget, fordi vi ikke havde haft noget i det fælles køleskab 🍽

 
Så da jeg kom hjem, havde jeg bare lyst til at give Rasmus et kys, og så gå ind til mig selv med noget mad. Jeg fik også kysset Rasmus, men med det samme jeg trådte ind i stuegruppens fælles køkken, røg mit temperament lige tyve etager op. Køkkenet lignede en krigszone. Jeg måtte nærmest kæmpe mig hen til køleskabet, kun for at finde ud af, at det, jeg havde skrevet på den fælles indkøbsliste, endnu engang ikke var blevet købt 😲😤

 
Jeg er normalt okay til at styre mit temperament, men jeg kunne simpelthen ikke lade være med at sparke i raseri til skabene i køkkenet. Heldigvis var der ingen derud. Men jeg simpelthen så frustreret! Jeg havde ingen energi, og så skulle jeg oveni kæmpe med alt det her. Det kunne jeg simpelthen ikke klare 😡

 
Normalt ville mine følelser formentlig være løbet af med mig, og jeg ville være endt ud i selvskade. Heldigvis er jeg dog kommet rigtig langt i forhold til at holde ud. Jeg tog en dyb indånding, fik lavet noget spiseligt, og med raske og bestemte skridt gik jeg ind på mit værelse. Jeg tror nok, at jeg kom til at smække med døren – det var ikke helt i orden 😳

 

Jeg er klar til at flytte
received_865446433807227Det her er et typisk billede for tiden. Jeg bliver rasende over de mindste ting her på kollegiet! Sjovt nok, så er det faktisk et sundhedstegn. Det er blot et tegn på, at jeg er så klar til at flytte. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg er klar til at stå på egne ben, og bo i min egen lejlighed. En lejlighed, hvor det kun er mig, der roder. Selvfølgelig vil jeg også gerne bo sammen med Rasmus, så han kommer nok også til at rode lidt 😄

 
received_1206112679560389Desværre er det bare sådan, at det ikke er det nemmeste at få en lejlighed i Aarhus. Der er ofte lange ventetider. Men heldigvis har jeg Rasmus og min gode veninde Katja, som stadig bor på kollegiet. Det gør det nemmere at ignorere rod fra andre beboere, hash og selvskade 😒

 

Der er stadig små glæder ved at bo her
Jeg bliver virkelig rasende over rigtig mange små ting her på kollegiet. Jeg kan simpelthen ikke lade være, for jeg føler virkelig, at de andre beboer ikke kan være det bekendt! Når de for 117 gang ikke rydder op efter sig, selvom man har bedt dem pænt om det. Men heldigvis er der også gode ting. Det er trods alt også et rigtig godt kollegie, og der bor også masser af søde mennesker her ❤🤗

 
F.eks. havde Rasmus og jeg en rigtig hyggelig dag, hvor vi plantede drivhuset til. Jeg glæder mig virkelig til, at der begynder at komme frugt fra det. Jeg har også min lille køkkenhave, som spirer på livet løs 🌱received_1009805132546233

Sommetider er vi også så heldige, at en af vores rigtig søde personaler, tager sin hund med. Så kan vi lege pind, og gå tur med ham. Så der er bestemt også gode ting. received_2477668275802906Desværre er de bare ved at blive overrandt af de dårlige. Derfor er det så vigtigt at forsøge at holde fast i alt det gode, der sker 🐶🐾

 
For der er rigtig mange gode ting i vente. Det er snart min fødselsdag. Derudover skal jeg måske begynde på VUC efter sommerferien. Hvis jeg er rigtig heldig, så skal jeg gå sammen med min gode veninde Katja, så det er helt sikkert noget, jeg glæder mig til 😘

 

Og så er det bare snart sommer 🌞⛱

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

2 kommentarer til “P.S. Husk de gode ting i livet ❤”

 1. Hej Mia – det her kommentarsystem er jeg fortsat noget usikker på. Jeg tror måske, at kommentarerne nogle gange fordufter ud i blå, så du ikke får dem at se 😊.
  Jeg håber kommentaren når frem denne gang. Det vil helt sikkert være dejligt med et sted, hvor du er ene om at lave rod, eller hvor du får lidt hjælp til roderiet af Rasmus, men måske er I slet ikke udstyret med et roderigen, hvis I har jeres eget sted😊😊. Vi håber det må lykkes for jer.
  I mellemtiden må du så opøve dit tolerancegen, og så er det jo fint, at du kan se alle de positive ting, der hvor du er.
  Vi regner bestemt med, at du har fået styr på rodehovederne, når vi kommer til din fødselsdag 😊😊.
  Vi glæder os🎂
  Hils Rasmus.
  Kh 😊😊🐶

  Liked by 1 person

 2. Hej mormor og morfar 🙂

  Jeg har haft lidgt svært ved at se jeres kommentare også, men den her slap i hvert fald igennem 😀 Og mange tak for den 🙂

  Det gør mig glad, at I følger med sådan en interesse i mit liv 😀 Jeg håber, at I også har det godt hjemme i Hobro? 🙂

  Jeg håber også, at jeg kan få ryddet godt op, til at I alle sammen kommer forbi – jeg glæder mig til at se jer 🙂

  Vi ses snart – Mia 😀

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s