14. juli 2019

Kære dagbog 📖

 
Tankerne er der stadig. Tanker om selvskade og selvmord! Jeg ved ikke, om jeg nogensinde bliver fri for dem, men i det mindste, så har jeg fundet styrken til at kæmpe imod mine impulser nu. Men hvad nu, hvis det er en depression, som jeg er på vej ind imod?

 
sadness-4331648_1280Tristhed
Jeg er utrolig ked af det for tiden. Jeg får hele tiden spørgsmålet; ”ked af hvad?” Jeg kan simpelthen ikke svare på det, for jeg er ikke ked af noget specielt 😐

 
Jeg har på fornemmelsen, at rigtig mange har svært ved at forholde sig til, hvis man ikke er ked af noget specifikt. Havde der været en årsag, så kunne man fikse det. Havde der været en grund, så kunne man arbejde ud fra den. Derfor forsøger alle også at komme til bunds i, hvad det måske kunne være. Men jeg kan spare dem for mange grublerier, for jeg er virkelig ikke ked af noget specielt 😟

 
I stedet har jeg egentlig bare brug for, at folk vil lytte til mig. Lytte til, når jeg fortæller, hvordan det føles, og måske, hvis de kan, så være med til at dele følelsen med mig. Det re ikke fordi, at jeg vil have, at andre også skal være kede af det, men bare hjælp mig med at være i følelsen. For det er ”bare” en følelse, og den er ikke farlig. Den er ubehagelig og træls, men den kan ikke gøre mig noget. Det er kun mine handlinger, der kan gøre mig noget. Derfor er det også, at jeg har brug for andre til at være der sammen med mig, så jeg ikke skal stå med følelsen alene 😶

 
received_720049715108346Indlæggelse
Grunden til, at jeg er indlagt, er egentlig, at jeg er trist og stresset. Jeg ved godt, hvad jeg er stresset over. Der er rigtig mange specifikke ting, som man kan tage hånd om, og bearbejde. Men tristheden til gengæld, den skal bare have tid 📆

 
Det lyder altid alvorligt, når man er indlagt, men jeg har efterhånden vænnet mig til det, for jeg er snart indlagt en gang om måneden. Men det selvfølgelig alvorligt. Det var det også den her gang, for jeg var lige ved at tage en overdosis af min medicin, fordi jeg simpelthen så desperat havde brug for hjælp. Heldigvis blev jeg indlagt, uden at jeg tog nogen overdosis, eller skadede mig selv på andre måder 😮
received_1088765277979464

Formålet med min indlæggelse har været, at jeg skulle have ro på. Jeg har nemlig været slem til at sætte alt for store krav til mig selv på det sidste. Jeg mener, at jeg burde gøre meget mere, end jeg kan holde til. Jeg har det nemlig med at glemme, at jeg faktisk er sårbar. Det går jo så godt, så selvfølgelig kan jeg holde til lidt af hvert. Derfor har jeg sommetider brug for bare at slippe tøjlerne fuldstændig, og bare lade andre tage over. Det er den følelse, som jeg har, når jeg bliver indlagt 😔

 
Herinde er jeg fritaget for alle krav og aftaler, for er jeg indlagt, så har jeg et synligt bevise på, at jeg faktisk er sårbar. Så må jeg godt aflyse aftaler. Det er det, jeg skal lære ude i den ”virkelige verden”. At det er okay, at jeg tager hensyn til mig selv. Også hvis det betyder, at jeg skal aflyse aftaler engang i mellem 😊

 
Hverdagen
Der sker faktisk meget store omvæltninger i mit liv for tiden. Jeg skal tage stilling til, hvad jeg gerne vil lave af aktivering, og jeg står på en akutboligliste, fordi jeg er klar til at flytte ud. Men det er ikke kun mig, der skal flytte. Det skal Ramus og to af mine gode veninder også. Så der sker meget, og derfor er det også forståeligt, at jeg er stresset, fordi jeg har mistet overblikket i alt det her 😦

 
Heldigvis skal jeg til møde med min sagsbehandler i kommunen i morgen, og der skal vi aftale, hvad jeg skal lave af aktivering. Så kan jeg heldigvis vinge det af på min seddel. Men i forhold til bolig, så er det stadig ude af mine hænder. Der må jeg bare vente og se 😊

 
God søndag til alle, der ville læse det 🤗❤💋20180719_135619

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

2 kommentarer til “14. juli 2019”

 1. Hej Mia – nuhar jeg igen skrevet en kommentar, som tilsyneladende ikke er kommet frem.
  Jeg skrev den lige før de billeder je sendte til dig idag.
  Allerførst – det er et rigtig godt billede du har sat ind i slutningen af dit indlæg 😊😊.
  Vi håber din indlæggelse giver den ro på, som du gerne vil opnå, og vi håber dig og sagsbehandleren når frem til en god løsning ved mødet imorgen 😊😊.
  Her hos Sara og Paw er det de “gamle” der er gæster, når nu de “unge” skal alt muligt andet😄.
  Men vi er blevet rigtig godt beværtet 😊😊. Vi kan hilse fra alle de gamle, samt Sara, Paw, Mikkel og Lærke.
  Kh 😊😊🐶

  Like

  1. Mange tak 😀
   Tak, det håber jeg også 😀 Vi nåede til sidst frem til, at jeg skal læse engelsk B, så det bliver spændende 🙂
   Ej, hvor dejligt at høre, at I havde en god dag 😀 Og mange tak for hilsenerne 😀
   I må have det godt til vi ses ige 🙂

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s