14. august 2019

Kære dagbog 📖

Skolestart! Så kom dagen endelig, hvor jeg skulle starte på VUC på Engelsk B. Jeg har glædet mig som et lille barn, men jeg har også været nervøs. Mest fordi, at alting med betaling og sådan har været lidt af en kamp. Og det viste sig også, at jeg ikke var meldt til. Stress!

For hvis der er noget, jeg kan blive stresset over, så er det, hvis tingene ikke er i orden! Men faktisk var det slet ikke så slemt, som jeg havde frygtet. Og jeg tog det også overraskende fint 🤤

Jeg har virkelig lært meget om mig selv de sidste på år, men en ting jeg virkelig har lært mig selv er at hvile i mig selv. Jeg tager mig slet ikke så meget af problemer, som jeg før ville have gjort. Det lykkedes mig da også at få ordnet problemet lige bagefter 😃

Jeg snakkede kort med en enkelt medarbejder, og så var problemet løst. Hvilken dejlig lettende følelse, det var ✌

I gamle dage ville mig stemme have fortalt mig, at jeg ikke måtte ordne det, for så ville den slå nogen ihjel. Den ville være så livagtig, at jeg virkelig ville tro på den. Og i min frygt ville jeg have holdt mig fra at gøre noget aktivt, og bare have håbet på, at skæbnen ville løse det🤞😨

Første dag på VUC
Efter jeg havde kørt Rasmus til bussen til København klokken 7 om morgen, var der lige tid nok til en lille lur mere. Ellers stod den på fællesmorgenmad sammen med personalet og nogle af beboerne. Det var faktisk en rigtig dejlig måde at starte dagen på, sådan at jeg lige havde set folk, og snakket med nogen inden jeg tog afsted 😄

cycle-path-3444914_1920Der var en lang cykeltur foran mig, som jeg virkelig frygtede. Det var op ad Ringgaden broen, som er yderst stejl, men jeg besteg den! Og jeg døde ikke af det.
På skolen kendte jeg ingen, men jeg havde trods alt gået på VUC før, så jeg kendte heldigvis stedet. Desværre lå lokalt på 6 sal. Det betød super mange trapper, med en hård cykeltur i benene. Jeg måtte fake, at jeg virkede interesseret i et skilt, hvor der stod et eller andet på, mens jeg fik pustet ud på 5. sal 😥🔝

 
Men endelig fandt jeg lokalet, og fandt en plads. Det virkede til, at der ikke rigtig var nogen, der kendte hinanden, så vi var alle meget stille. Det passede mig egentlig fint. Læren kom lidt for sent, men hun virkede rigtig sød. Meget seriøs, men virkelig fair også 😊
Hun snakkede meget engelsk, og det var faktisk rart, så vi kunne komme i gang med at øve engelsk. Ellers gik det meste af timen bare med introduktion. Men fordi jeg ikke var tilmeldt kurset, så kunne jeg ikke rigtig være med til det elektroniske 😓💻

Vi havde to timer, som egentlig gik rigtig stærkt, og pludseligt var første skoledag veloverstået. Og jeg havde faktisk energi til hele dagen. Det var virkelig en dejlig følelse at komme ud med 🤗

Resten af dagen
crossfit-534615_1920Lige ved siden VUC ligger Fitness World, så jeg kunne ikke lade være med lige at tage over og lige og træne. Det var faktisk fantastisk at kunne bruge kroppen, når hovedet var lidt dødt. Det er en skøn følelse at kunne komme hjem, og så være træt over det hele i stedet for bare i hovedet f.eks. 😴💪

Desværre ventede endnu en cykeltur op af Ringgaden, nu med træning i benene. Det var virkelig en hård tur, og jeg var ikke helt sikker på, at jeg ville klare den, men jeg tog det stille og roligt. Jeg gik halvdelen af vejen, men bare det, at det lykkedes mig at komme hjem, hvilket var det vigtigste 😱

Dagen endte med, at Rasmus skulle hentes, og ellers hyggesnakkede vi med personalet, der faktisk havde god tid til at sidde og snakke. Det er ellers en sjældenhed, fordi der på det sidste har været så meget akut, de har skullet tage sig af. Derfor er det også med at nyde det, når chancen for en hyggelig aften med ro på, så byder sig 😍

Tak fordi I læst med 😗

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

2 kommentarer til “14. august 2019”

 1. Hej Mia!
  Tillykke med den gode start – det er bare skønt ❤️❤️❤️❤️👍👍
  Kh fra 😊😊🐶
  PS mormor er til “optankning”
  med saltvand på Hobro Sygehus,
  på egen læges opfordring. Det forløber rutinemæssigt 😊

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s