30. august 2019

Kære dagbog 📖

received_742531609551553Det har været en hård uge indtil videre. Jeg blev indlagt søndag aften, fordi jeg havde det skidt. Det var næsten helt ude i tvang, fordi jeg var så styret af mine stemmer. Heldigvis endte det med en frivillig indlæggelse, men det var så på en dobbletstue 😐

 

Man har godt nok en skillevæg, så man har en smule privatliv, men det er ikke meget. Især ikke når man er på grænsen til psykotisk. Så har man bare brug for fred og ro. Men der var ikke noget at gøre. Det var den sidste stue på hele psykiatrisk hospital i Skejby. Så endnu en gang fik jeg også lige et skud dårlig samvittighed oveni hatten, over at tage den sidste plads. received_492277874901378Men jeg blev nødt til at tænke på mig selv. Ikke kun for min egen skyld, men også for Rasmus og alle dem, der holder af mig ❤😻

Det kan sommetider være rigtig svært at se ud over sin egen næsetip, når man har det så skidt. Så er det ikke lige alle andres følelser, som man tænker på. Det eneste jeg kan tænke på, er ofte, hvordan jeg kan slippe af med al den spænding, der er inden i mig. Så tænker jeg ikke ligefrem på, om det jeg gør, skader andre. Det er først dagen efter, at jeg kan se, at jeg virkelig har såret personer, der holder af mig 🙁

Det er forfærdeligt, at det skal være sådan, for det kan ende med, at jeg mister dem, der elsker mig. Jeg ved, at Rasmus har det rigtig svært med det, for han elsker mig virkelig, og han er så tæt på det. Så hvorfor kan jeg så ikke bare stoppe? Gid jeg kunne, men det er bare mosteret indeni mig, der ødelægger det hele. Men det er mig, der fodre det, når jeg overanstrenger mig 😈

Jeg forsøger virkelig
Min behandler i Klinik 1 siger det næsten hver gang. Jeg har ingen sygdomserkendelse. Det gør lige ondt at høre hver gang, for jeg arbejder virkelig meget med det, men hun har desværre ret. Jeg har virkelig ingen forståelse for, at jeg er syg 🤒

Hvad?! Vil kernelæseren måske tænke, for har jeg ikke netop skrevet så meget om min sygdom?

Svaret er, at det har jeg gjort, men jeg kan stadig ikke finde ud af at sige til mig selv, at jeg er syg. Jeg kan sagtens sige, at jeg er syg, men helt dybt inde i mig, forstår jeg det ikke. Jeg kan ikke finde ud af at sætte grænser og tage ansvar for mig selv. Jeg bliver ved med at tro, at jeg kan det samme som alle andre 💪😯

Jeg ved godt, at jeg bliver ved med at sige, at man kan, hvad man vil. Og det kan man også! Men man skal stadig huske at have sig selv med i det. Og det er mit problem. F.eks. ville jeg så gerne på engelsk B, og jeg håbede sådan, at jeg kunne. Derfor kastede jeg mig hovedkluns ud i det. Desværre viste det sig bare at være alt for meget. Derfor har jeg også måtte opgive at læse videre. Et stort nederlag, men jeg forsøger virkelig at vende det til noget godt. For nu har jeg mere tid til foredrag og min næste bog. Men derfor gør det stadig ondt endnu engang at fejle 😢

Personlig træner
Jeg har heldigvis stadig en masse gode ting i mit liv. En af de ting er træning. Jeg elsker, at jeg kan mærke min krop, når jeg virkelig skruer op for belastningen. Det giver så meget, og jeg elsker det, når jeg først er kommet afsted. Det kræver lige lidt at komme afsted, men når jeg først er der, så vil jeg ikke hjem igen 🏋️‍♀️

received_713495035757927Rasmus går stadig sammen med mig. Det er virkelig skønt, at vi har noget, vi kan lave sammen. Og så er det jo også godt for os begge to at få rørt os 🤸‍♂️🤸‍♀️

Det var egentlig Rasmus, der havde en idé om, at han gerne vil have en personlig træner, men det endte i stedet for med, at det blev mig, der fik en. Rasmus følte ikke helt, at han var klar til en træner, og jeg kan ikke finde ud af at sige nej tak, så nu har jeg en personlig træner. Men vi har sat et mål, og jeg tror faktisk, at jeg kan nå det, hvis jeg får støtte til det. Så det var ikke et helt dårligt køb. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme i gang 😄

 

Tak fordi I ville læse med 😘

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

One thought on “30. august 2019”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s