3. september 2019

Kære dagbog 📖

Jeg vil ønske, at jeg kunne skrive, at det hele gik godt, for det er sådan, jeg helst vil have det. Desværre byder livet bare sommetider på nogle nedture også 😢😄

20190903_113614Jeg er stadig indlagt på S8. Det var meningen, at jeg skulle snakke med lægen i dag, men hun er desværre syg, så jeg bliver nødt til at vente. Det er ret hårdt, for jeg er ved at få det rigtig skidt. Jeg er lidt bange for, at jeg er på vej ud i en ny depression 🙁

Men der er dog noget, som jeg gerne vil fremhæve. For jeg er trods alt kommet langt på mange punkter. I de gamle selvskader dage ville jeg nemlig have set lægens sygedag som en afvisning. At hun med andre ord ikke gad mig. Det ville have sat gang i de dårlige tanker, og stemmerne ville for alvor tage over. I hvert fald indtil jeg havde selvskadet 🔪

Heldigvis er jeg nået så langt, at jeg godt kan se, at lægen bare er syg, og at det intet har med mig at gøre. Hun kommer igen på torsdag, og så tager vi den bare derfra. Faktisk havde jeg slet ikke lyst til at selvskade over det. Så jeg er virkelig kommet langt. Så langt at jeg kan tackle nogle problemer helt uden selvskade. Det er virkelig et stort skridt for en som mig, der virkelig var viklet ind i hård selvskade. Men det er kun dejligt ❤

received_680962922383032Depression eller ej?
Jeg er som sagt bange for, at jeg måske er på vej ind i en ny depression. Jeg har allerede haft 5 i forvejen, så jeg ved, hvad det går ud på. Og jeg tror også, at det er det, der virkelig skræmmer mig. Den sidste depression var nemlig så hård, at den næsten tog livet af mig. Det vil jeg selvfølgelig gøre alt for at komme udenom 😨

Det er faktisk også et stort skridt, at jeg kan sige højt, at jeg hellere vil leve end at tage mit eget liv. Det kunne jeg ikke for bare et år siden. Men heldigvis ser tingene lyse ud nu. Jeg har en fantastik kæreste, en god familie, rigtig gode venner, noget at stå op til hver dag. Der er så meget i mit liv, der går den rigtige vej. Det er også derfor, at jeg så nødig vil trækkes tilbage i mørket. Men det er virkelig en kamp. Især når der nu begynder at bliver mørkere og mørkere udenfor 😭

received_640888356404773.jpeg

Jeg er heldigvis blevet sat op på anti-depressiv medicin. Forhåbentligt kan det hjælpe i længeden. Det værste ved det er bare, at jeg skal have det ind i mit system. Det tager normalt 4 uger, hvor min angst og stemmer bliver forværret. Men heldigvis har jeg en masse redskaber med mig den her gang, som jeg ikke havde, sidst jeg steg i medicin 💪

Personlig træner
Der er ting i mit liv, som virkelig er gode for mig. Både som almindeligt menneske, men også som en med skizofreni. Motion er en af de ting, som er godt, lige meget hvad man bøvler med. Derfor vil jeg også gøre, hvad jeg kan for at holde fast i det 💪

received_2576734552554259Heldigvis har jeg både Rasmus til at hive mig afsted, men som jeg også skrev om før, så har jeg også købt et forløb ved en personlig træner. En super sød og sympatisk fyr, der virkelig har styr på motion 🤸‍♂️

Det var første træning med ham i går. Meget skræmmende, fordi jeg var bange for, at han bare ville have mig til at køre på. Det viste sig, at det ville han også, men det var faktisk ikke så slemt, for han var god til at sørge for, at jeg kunne være med. Og så var han faktisk rigtig god til at få mig selv til at presse mig selv. Det var en dejlig følelse, at kroppen slet ikke kunne mere, når jeg tog den sidste gentagelse i et sæt. Det fik mig fuldstændig til at glemme alt om dårlige tanker og depression. Det var kun min krop, som jeg kunne mærke 🏋️‍♀️😥

Den første gang var kun en screening, så træneren vil lave et program ud fra det. Men jeg ser virkelig frem til at få rettet min træning ind, sådan at jeg måske kan tabe mig lidt. Det var i hvert fald ikke noget, der gjorde noget 😉

 

Tak fordi I ville læse med og forsat god dag 😘

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

One thought on “3. september 2019”

 1. Hej Mia!
  Det er jo kedeligt, at du skal være indlagt, men du får så forhåbentlig den rette hjælp til at komme videre.
  Det er godt at høre, at du ikke længere griber til selvskade. Og det er godt at du tænker mere på at leve end at dø, for vi kan slet ikke undvære dig.
  Du skal bare have “kvalt” de der stemmer, der vil bestemme over dig. Vi håber din læge kan bidrage med en løsning når I nu snart mødes igen.
  Dejligt at du har glæde af den fysiske træning, og at Rasmus støtter dig 😊😊.
  Kh mormor og morfar og ham den lille 😊😊🐶

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s