12. september 2019

Kære dagbog 📖

Boligsituation! Hvordan flytter man sammen med sin kæreste, når man begge to lider af skizofreni, og er det overhovedet en hindring?

window-3042834_1920Rasmus (min kæreste) har været så heldig at få den mest perfekte lejlighed tilbudt. Den er lidt dyr, så det er svært for ham at sidde i den alene. Derfor vil han gerne flytte sammen med mig. Ikke kun af økonomiske grunde, men også fordi, at det giver mening. Jeg kunne ikke være mere enig. Problemet er bare, at jeg er meget ustabil i min sygdom. Det kan gå hen, og slide rigtig meget på vores forhold, hvis ikke vi lærer at tackle det rigtigt. Derfor flytter vi ikke bare lige sådan sammen 🙁

Ramus får lejligheden fra 1. november af, så der er ikke lang tid til. Der skal lige laves nogle småsting i lejligheden, før den er klar til at blive bebolig. Men ellers flytter han ind deromkring. Og helt naturligt vil jeg selvfølgelig meget gerne flytte med, men vi havde en god snak med vores kontaktpersoner, der rådede os til at tage den med ro. Noget, jeg har meget svært ved! Men de har ret. Lige nu er det ikke realistisk, at jeg flytter sammen med Rasmus, lige når han flytter. Men heldigvis er vi dog blevet enige om, at vi stiler efter, at jeg kan flytte ind efter nytår, hvis jeg er blevet mere stabil 🤞

Det er selvfølgelig svært at vænne sig til den tanke, når man er mere end klar til at flytte nu, men jeg respektere, at Rasmus har brug for, at jeg viser ham, at jeg kan klare at bo sammen med ham. For han skal ikke stå med ansvaret for mig. Det er ikke fair, for han er også syg og sårbar!

Men det betyder selvfølgelige ikke, at jeg skal være rask, og begynde på universitet eller sådan noget. Nej, jeg skal bare have skabt mig et netværk, som jeg kan trække på i svære situationer, sådan at Rasmus kan smide ansvaret fra sig, når han ikke kan mere. Forhåbentlig bliver det også sådan, at jeg har en masse ting at gå til, sådan at jeg ikke hænger på Rasmus hele tiden 🤔

businessman-607831_1920Lige nu har jeg ikke noget konkret, som jeg skal i hverdagen, men jeg er sikker på, at det er på vej. Jeg skal nemlig snart til samtale med min sagsbehandler i kommunen, sådan at jeg kan få gang i et eller andet. Ud over det skal jeg til en samtale om måske at blive ambassadør i en forening, der hedder; En af Os. Hvis jeg bliver ambassadør, vil det sige, at jeg skal ud og holde foredrag med dem, om min sygdom. Det er lige præcis det, jeg rigtig gerne vil. Hvis jeg kunne, ville jeg bruge min tid på at skrive bøger, og holde foredrag 🤗💻⌨

I forhold til min bog, så har jeg fået endnu et afslag, men jeg håber stadig.

Men i forhold til flytning, så ved jeg, at der ligger en masse arbejde forude. Jeg føler mig dog meget motiveret for at tage fat i det. For jeg vil virkelig gerne bo sammen med Rasmus, og jeg er sikker på, at det også nok skal lykkes en dag. Vi skal bare tage det i vores tempo, sådan at vi ikke ender med at slå op 😨

Træning
received_2355319808129462Min personlige træner har lavet et program til mig, som er yderst hårdt. Men hvis det er hårdt, så må det betyde, at det virkelig virker. Faktisk har jeg allerede tabt mig to kilo, så noget rigtigt gør jeg da 💪🏋️‍♀️

Rasmus er virkelig god til at støtte op om, at vi skal tage af sted, og han har virkelig fået nogle muskler. Jeg var så glad for, at jeg kunne ro 1000 meter på under 5 minutter, men så kiggede jeg lige over på Rasmus’ skærm, hvor der stod, at han havde roet 1000 meter på 4.19 minutter. Den sved. Men han er selvfølgelig også en mand. En mand, jeg er stolt af 😗💪

 

Hjemme igen
Jeg blev udskrevet i mandags, og siden da har det egentlig gået rigtig godt med at være hjemme. Der er meget stille i huset, fordi der er rigtig mange, der er indlagte eller fysisk syge. Men det er også dejligt med noget ro engang imellem 😊

 

Tak fordi I ville læse med, og forsat god torsdag derude 😁❤

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

2 kommentarer til “12. september 2019”

 1. Hej Mia!
  Det er da en god side i din dagbog 😊😊.
  Det er dejligt for Rasmus, at han har fundet en god lejlighed, og det bliver også dejligt for dig, selvom du ikke lige flytter ind straks. Det er nok rigtigt, som I rådet til, at du ikke flytter straks, når du ikke selv føler, at du er stabil, men at besøge Rasmus i lejligheden kan heller ikke være så ringe 😊😊.
  Selvom du gerne bil det hele med det samme ( flytte, uni osv.),
  Så må du nok nøjes med færre skridt af gangen. Da det går godt med træningen, så ku du jo lige arbejde på, at tangere Rasmus i rotiden. De mænd er da ikke nødvendigvis bedre end pigerne 😁😁.
  Det vigtigste angående din bog det er, at du har fået den skrevet 😊😊. Så kan du jo glæde dig, hvis den bliver udgivet, men du har gennemført et projekt ❤️.
  Kh til dig og Rasmus 😊😊🐶

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s