30. September 2019

Kære dagbog 📖

Der sker meget på kollegiet for tiden. Ironisk nok, så har der aldrig rigtig været så stille, som der er nu. Der er ingen ambulancer, ingen politi, ingen vagtlæger og ingen selvskade. Men der sker alligevel meget.

Min kontaktperson stopper, fordi han har fået nyt job. En af de andre fra personalegruppen stopper, fordi hun går på pension. Vores leder stopper også, fordi hun går på pension. Derudover er der rigtig mange, der står og skal flytte. Så lige nu står vi lidt i stampe, fordi der ikke rigtig er sket noget nyt endnu, men fordi vi ved, at det kommer til at ske 😑

businesswoman-2817567_1920Ansættelsessamtaler
Der skal selvfølgelig ansættes nogle nye til de to af stillingerne, der bliver ledige. En ny medarbejder og en ny leder. Det betyder også, at der skulle holdes ansættelsessamtaler. Jeg havde for lang tid siden meldt mig til at være med til lederens ansættelsessamtale, men fordi jeg ikke kan finde ud af at sige nej, så endte det også med, at jeg om med i udvalget til den nye medarbejder. Det betød tre dage på en uge med samtaler. Det var en hård uge, for jeg havde også en masse andre ting, der skulle passes 😥

Det var første gang, at jeg var med til en ansættelsessamtale, så jeg vidste faktisk ikke, hvad jeg gik ind til. Derfor var det også ret skræmmende, især fordi det var lederens ansættelsessamtale, som vi skulle til først. Det er trods alt en vigtig stilling, så jeg ville nødig gøre noget forkert 😳

Til trods for, at det var en lederstilling, så var stemningen faktisk rigtig god. Der var plads til alle vores spørgsmål, og jeg fik at vide, at jeg ikke kunne spørge om noget forkert. Jeg fik faktisk også følelsen af, at mine spørgsmål var helt i orden. Det gav et kæmpe selvtidsboost 😄

Jeg har tavshedspligt, så jeg kan ikke udtale mig så detaljeret om det, der skete til samtalen. Jeg havde dog en følelse af, at jeg havde fået en masse viden omkring ansættelsessamtaler med mig 🙂

Til den medarbejdersamtalen var det lidt noget andet. Jeg kunne også tage noget erfaring med mig fra samtalerne der, men jeg føler alligevel ikke, at jeg havde den samme frihed som ved ledersamtalerne. Men det endte med, at vi fik ansat to folk, som jeg glæder mig til at se på kollegiet i fremtiden 😊

received_384833839076460Alkohol og skizofreni
I fredags tog min veninde og jeg en spontan druk aften. En super hyggelig aften, hvor vi fik en del indenbords. Det er altid svært med alkohol og psykisk sygdom, for alkoholen forstærker følelser. Men jeg vil nu ikke undvære det for noget, for det kan virkelig også forstærke de gode følelser. Jeg plejer altid at have gode aftener, hvor jeg virkelig kan slå mig løs. Men jeg vil dog ikke opfordre folk med psykisk sygdom til at drikke. Det er en svær balancegang, som man skal kende sig selv for at have styr på. Så det er noget med at mærke efter, hvis man gerne vil drikke. Men når det er sagt, så nyder jeg bare, at jeg kan have disse stunder, hvor jeg kan slå mig løs 🎉

received_545789912829174Træning
Det går super godt med træning. Det er nok det, jeg holder allermest fast i. Rasmus er stadig med, hvilket er virkelig dejligt. Og det er ikke kun mig, der har fået muskler. Det har han virkelig også 💪

Det går stærkt med at opbygge muskler for mig, men vægten har længe stået lidt stille. Derfor har min personlige træner opfordret mig til at begynde at gå minimum 8000 skridt om dagen, og 16000 skridt to dage om ugen. Det og så skulle jeg ændre mine kostvaner. Desværre var det jeg hørte, at jeg skulle spise mindre og motionere mere. Så det er det, jeg gør. Jeg håber bare ikke, at jeg ender med slet ikke at spise noget, og i stedet træne for meget. Jeg håber, at min træner vi hive fat i mig, hvis jeg taber mig for hurtigt, for jeg ved, at jeg hurtigt kan komme til at sluge mig selv ind i en anoreksilignende verden 😨

Tak fordi I ville læse med, og fortsat god mandag til jer derude! ❤

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

4 kommentarer til “30. September 2019”

 1. Hej Mia!
  Det var en god side i din dagbog 😊.
  Det er dejligt med bare positive oplevelser 😄😄
  Tak for indblikket og hils Rasmus.
  Kh mormor & morfar 😊😊🐶

  Like

  1. Du får mere og mere styr på det hele og fedt at du går ind i sådan noget som ansættelsessamtaler 😊 du får prøvet nogle ting af ihvertfald og får en masse viden med dig 😀
   Det må virkelig være godt for Rasmus og dig at i kan træne sammen og bygge både kroppen op og jeres fælles bånd ❤

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s