Ambassadør for En Af Os ♥️

received_856210608165432Jeg er tvangsindlagt igen, som I nok ved. Tre overdoser på en uge – det er bestemt ikke en god ting. Men jeg har heldigvis tro endnu! Jeg ved, at det vender. Jeg ved, at det bare er en dårlig periode, fordi mange særlige mennesker forsvinder ud af mit liv. Men jeg har stadig rigtig mange gode mennesker i mit liv, og det må være dem, jeg skal vende mig til nu 🙋‍♂️🙋‍♀️

Jeg vil gerne væk fra alt det dårlige. Selvfølgelig skal der være plads til det, for det er en stor del af mit liv, men i dag vil jeg fortælle jer en anden historie. Jeg er nemlig blevet ambassadør i En Af Os 🎉

Jeg er så glad. I starten vidste jeg ikke meget om En Af Os, og var faktisk ved at melde mig ud som frivillig. Heldigvis kom der en mail, inden jeg nåede at gøre det. En mail, hvor der stod, om man havde lyst til at blive ambassadør, der skulle primært ud til opgaver inde i selve kernen. Med det skal der forstås, at En Af Os normalt tager ud og holder oplæg på skoler og arbejdspladser. Os der er blevet uddannet nu skal til gengæld ud i psykiatrien og somatikken. Steder, jeg har stor erfaring inden for begge to 😷

Det var lidt hårdt at skulle gennemføre kurset, fordi det var mange timer, man skulle være koncentreret. Dem der afholdt det var dog rigtige søde, og var gode til at tage hensyn til os. Vi var alle sammen nogen, der på den ene eller anden måde havde et forhold til psykisk sygdom, så det var også nødvendigt.

received_492125984984280Nu er jeg så uddannet ambassadør, og mit bevis hænger flot fremme derhjemme. Faktisk har jeg også allerede fået to opgaver. Den ene er en opgave, hvor jeg skal sidde foran en læge, der stiller en masse spørgsmål, og så skal han sammen med andre læger, der har været tilhører, fremsætte en diagnose. Der er ikke så meget, der skal forbedredes, men det er bare mere at møde op. Men jeg glæder mig alligevel 😊

Den anden opgave jeg har fået, er hvor jeg skal ud og holde et oplæg om min selvskade historie foran personalet fra to akutafdelinger. Jeg har aldrig brudt mig om at skulle fremlægge, da jeg gik i skole. Det blev lidt bedre, da jeg gik i gymnasiet, men jeg hadede det stadig. Det var først, da jeg begyndte at læse filosofi, hvor det var næsten umuligt at slippe for det, at jeg begyndte at slappe mere af i det. Jeg havde dog aldrig forestillet mig, at jeg en dag skulle blive foredragsholder. Men det er så virkeligheden nu – og jeg glæder mig meget!

Jeg har lavet et oplæg, men jeg er i tvivl, som jeg altid er, om det er godt nok. Men det ligger til mit selvhad, dårlige selvtillid og dårlige selvværd. For jeg tror faktisk, at hvis jeg tager mine objektive briller på, at jeg har nogle gode pointer 🤔

Men nu øver jeg bare for fuld skrue. Jeg har nemlig den uvane at snakke uhyggelig hurtigt. Så det øver jeg på ikke at gøre, og så øver jeg i det hele taget også bare, sådan at jeg kan huske det hele. Jeg har det bedst med stikord. Så kræver det så også bare, at jeg kan huske, hvad de står for 😂

 

Træning
received_851795561942070Det er gået lidt ned af bakke, siden jeg ikke har min personlige træner mere. Jeg har haft svært ved at komme afsted. Men okay, hvis man ser på den sidste uge, så har det måske også været svært at komme afsted. Men jeg fik trænet i dag i det lokale fitness center på psykiatrisk hospital. Jeg håber virkelig også på, at jeg kan blive udskrevet i morgen, for så er det meningen, at Rasmus og jeg skal træne sammen 🏋️‍♂️

Håndbold får jeg også spillet. Og hvilken afslutning vi havde på sidste kamp. Det var nok den mest fysisk krævende kamp, vi til dato har haft. Der blev løbet frem og tilbage konstant. Desuden fik vi taget godt ved i begge ender, når vi var i forsvaret 🤾‍♀️

Der stod 8 – 8 (fordi begge hold havde et godt forsvar og en god målmand), og i sidste sekund får min lillesøster kæmpet sig til et straffeskud. Hun skyder selv, fordi hun er den bedste til det, og hun scorer. Vi gik helt amok, fordi det føltes som den vildeste sejr, fordi kampen havde været så hård! 💪

Så jeg får stadig rørt mig – jeg kan også se det på vægten, der nu ligger stabilt på 126 kg. Det er endnu en sejr, som jeg kan tilskrive min træners fif. Det kan godt være, at jeg skal have fat i nogle flere timer med ham 😉

Mit liv går skidt lige nu, men der er heldigvis også rigtig mange gode øjeblikke og fremtidsplaner, der holder mig oppe. Jeg skal nok komme ud på den anden side, og jeg kommer til at stå stærkere end nogensinde, for jeg har virkelig været nede og vende den her gang! Men når livet gør ondt, lærer man mest! Det er bare med at holde fast, til det bliver godt igen ❤💪

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

One thought on “Ambassadør for En Af Os ♥️”

 1. Hej Mia!
  Tillykke med engagementet som ambassadør. Det er godt, der er nogle, som vil viderebringe budskabet 😊.
  Vi håber de gode ting, du oplever, og som du selv påpeger, må vinde over stemmerne og spøgelserne i dit liv. Skift dem ud med en portion julestemning 🛷🎄☃️
  Kh til dig og Rasmus
  😊😊🐶

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s