Højt at flyve, dybt at falde…😨

received_548817022620191Rasmus og jeg var i Tivoli Friheden i torsdags. Han fik lokket mig med op i den nye forlystelse, der hedder ”Hjertekig”. Det er den højeste frit fald i Danmark. Jeg har aldrig troet så meget på, at jeg skulle dø, som da vi sad i toppen, og den gav slip. Der havde været bøvl med min sele inden vi blev sendt op, så jeg var rædselsslagen for, at den lige pludselig gik op. Så var der virkelig dybt at falde…

Fem overdoser på tre uger
Jeg har virkelig leget med livet på det sidste. Men det værste er, at jeg føler mig udødelig, så jeg er aldrig rigtig bange. Derfor synes jeg heller ikke, at fem overdoser på tre uger lyder af meget. Det gør mine behandlere i Klinik 1 til gengæld. De har virkelig taget situationen alvorligt, og er begyndt at mandsopdække mig med tre samtaler om ugen 😋

Men det er ikke kun Klinik 1, er tager situationen alvorligt. Det gør alle omkring mig faktisk. Især Rasmus har været meget ramt af det, og det piner mig. For jeg vil for alt i verden ikke gøre noget, der skader ham, men hvorfor skader jeg så mig selv?

Rasmus føler, at jeg er alt for ustabil til at flytte ind ved ham efter jul, som planen ellers har været indtil videre. Han vil gerne have, at jeg har en stabil periode i et stykke tid, før vi flytter sammen. Helt forståeligt, men hvor gjorde det bare ondt at indse. Det føltes som en kæmpe afvisning, fordi jeg havde dummet mig. Men jeg havde kun dummet mig, fordi jeg ikke følte, at der var nogen, der ville hjælpe mig. Derfor gør det bare sindssygt ondt. Det føltes som om, at jeg faldt endnu dybere end i torsdags 😱

received_732149320604146En ny start
Men selvom det gjorde ondt, så har jeg bearbejdet det, og brugt det til at vende mit liv. Jeg skrev på min story i tirsdags, at jeg ikke ville selvskade mere. Det har også holdt stik indtil videre, selvom det har været ekstremt svært. Men jeg har fået kampgejsten tilbage efter jeg talte med min gamle behandler i Klinik 1. Hun kan altså bare et eller andet. Men jeg vil forsøge, om ikke jeg kan rejse mig igen, og vise Rasmus, og dem omkring mig, at jeg godt kan komme videre. For jeg vil hellere leve mit liv, end at ligge på et stue på psykiatrisk hospital hver anden dag, og se ind i en hvid væg 😑

received_2724455687622350En Af Os
Som jeg også har skrevet før, så er jeg blevet ambassadør i det, der hedder En Af Os.

 

Det er en frivillig organisation, som forsøger at af stigmatisere psykiske lidelser 💪

F.eks. skulle jeg i fredags ud til Herning akut skadestue og akut sengeafsnit, for at fortælle om nogle af mine oplevelser med selvskade 🔪💊🌊

Det var faktisk sådan, at alle omkring mig sagde, at jeg ikke burde tage af sted, fordi det stressede mig, men jeg havde en tro på, at det kunne hjælpe mig rigtig meget, hvis jeg kom igennem. Og det gjorde det også. Det var fantastisk, at der var kommet så mange for at lytte til mig. Jeg har altid en følelse af, at jeg skal overbevise folk, fordi de ikke tror på mig, men jeg kunne mærke, at de alle troede på mig. Rigtig mange kom også op efter oplægget, og sagde, at det var virkelig godt 😘

received_2495229624135282Det var godt nok lidt svært for mig at tage ind, fordi jeg var så bange for, at det bare var af høflighed, at de sagde det. Heldigvis blev hende, jeg var af sted med, ved med at sige, at jeg havde gjort en forskel. Det er det, jeg håber sådan på, at jeg kan med mine historier 😊

Så hvis jeg skal være helt ærlig, så gik det faktisk rigtig godt. Jeg fik sagt, hvad jeg gerne ville, og vi havde en rigtig god dialog efter. Det var virkelig en fed oplevelse❤

Allerede i morgen skal jeg ud på en ny opgave. Det er godt nok noget helt andet, men det hjælper stadig psykiatrien, så jeg glæder mig allerede 😍

 

Jeg ved, at jeg bare er nede i et hul lige nu. Jeg ved, at det hele nok skal blive bedre. Jeg ved det kommer! 😄

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

2 kommentarer til “Højt at flyve, dybt at falde…😨”

  1. Du er bare så go min skat ❤ og du gør en kæmpe forskel .
    Hold fast i det gode og troen på, at du har gode mennesker i dit liv …og at du er god .
    Du skal finde lykken sammen med Rasmus og I skal nok komme igennem skærene, der er nu …. i erkendelsen af, at det nogle gange gør ondt og er ekstremt svært at arbejde med de dybe problemer i livet ..men at det er så meget bedre, når vi får det sagt og opdager, at dem, vi sagde det til, stadig er her og holder af os uanset , at vi har vist alle de “grimme “ting frem …det er essensen af, at lære hinanden at kende på godt og ondt ☺❤ og det er I godt igang med ….

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s