En uge uden overdoser ➗💊

received_539894163296636Jeg er så stolt, for jeg har faktisk holdt en hel uge uden at tage en overdosis. Jeg har ekstremt meget lyst til det, men jeg har faktisk kunnet kæmpe mig igennem. Jeg har fået rigtig meget støtte, som jeg virkelig sætter pris på. Endelig virker det med mine kontaktpersoner. De har været rigtig meget på arbejde i den her uge, og det har været fantastisk 💪

 

Bruddet med Rasmus
Det gør så fucking ondt hver gang jeg tænker på Rasmus. Jeg elsker ham stadig. Vi havde det bedste forhold, jeg nogensinde har været i. Vi støttede hinanden, når vi havde brug for det. Vi kendte hinanden på en måde, som jeg aldrig har prøvet før 😢

Men da han flyttet, begyndte bruddet allerede. Han ændrede sig, og jeg ændrede mig. Vi havde noget specielt, da vi begge boede på kollegiet, men det forsvandt, da han flyttede. Det døde fuldstændig, da han fik et nyt job. Han trak sig væk, fordi han ikke kunne klare mine overdoser. Jeg forstår ham godt, men jeg havde brug for ham. Derfor gjorde det bare ekstra ondt. Men han er væk, og det er okay.

Jeg elsker ham stadig, men jeg er begyndt at elske mig efter vi slog op. For en gangs skyld har jeg lyst til at stoppe min selvskade, fordi jeg ikke har lyst til at skade mig selv. Det er virkelig nyt for mig, at jeg faktisk er noget værd, men jeg har fået så meget mere selvtillid efter det ❤

Og jeg er nået til det, at vi ikke skal være sammen lige nu. Og det er okay. Det er så hårdt at skulle indrømme, men det er for det bedste. Det lyder super kliché agtigt, men jeg skal finde mig selv nu 👯‍♀️

 

Rejsecaféen
Jeg skulle starte på min nye praktikplads i torsdags. Jeg havde ekstremt meget lyst til at tage en overdosis onsdag aften, fordi jeg følte mig presset over at skulle starte. Men jeg kom igennem aftenen, og torsdag besluttede jeg mig for at give det en chance. Stedet hedder Rejsecaféen, og ligger nede ved siden af det gamle hovedbibliotek i Aarhus.

Jeg frygtede det ekstremt meget, men da jeg først kom derned og faldt ind i rytmen, var det det fedeste. Jeg havde sådan en god fornemmelse, da jeg tog hjem. Jeg havde faktisk udrettet noget, samtidig med, at jeg havde det virkelig hyggeligt. Det var så fedt! Det er jeg ret sikker på, godt kan ende i en ren succes historie 😊

 

Træning
Jeg elsker at skrive om træning, men på grund af overdoser, har den stået lidt stille. Heldigvis er jeg dog tilbage. Jeg var meget smadret efter torsdag på Rejsecaféen, fordi der havde været så mange indtryk, men jeg havde for længe siden lavet en aftale med en af de ansatte på bostedet, om at tage til Body Pump i Fitness World.
Jeg forsøgte at tale mig ud af det, men den ansatte holdte fast, så efter en masse energidrik, kom vi af sted. Det var så fucking hårdt, men efter vi endelig var færdige, og hver en muskel i min krop krampede, var jeg faktisk rigtig glad for at være kommet i gang igen 💪

received_798381327309265Mine muskler krampede stadig lørdag, men jeg havde bestemt mig for, at jeg skulle afsted. Jeg trak den godt nok længe, men jeg endte med at komme afsted. Det var så fucking hårdt, men jeg kom igennem hele mit program. Nu skal jeg bare holde fast i den gode udvikling. Det betyder træning på mandag – heldigvis har jeg lige fået nye høretelefoner. Det hjælper lidt på det 😂

 

EN AF OSreceived_705638663303965
I fredags skulle jeg til Viborg for at holde oplæg. Jeg har haft en masse at se til i ugens løb, så jeg har haft svært ved at få lavet et oplæg. Det lykkedes mig dog at få lavet et, jeg faktisk synes, var fedt torsdag aften. Det betød bare, at jeg ikke havde fået øvet ret meget, men alligevel gik det faktisk rigtig godt. Jeg er slet ikke nervøs mere, når jeg står foran folk. Det er vildt, hvordan jeg har udviklet mig, for jeg har altid hadet at skulle fremlægge, men nu elsker jeg det. Jeg elsker at få lov til at fortælle min historie. Så jeg er så glad for, at jeg er blevet ambassadør i EN AF OS! 😍

Udgivet af

psykisksygdomskalikkevaereettabu

Jeg bor til daglig i Aarhus, og er 26 år gammel. Jeg lider af skizforeni, men jeg vil kæmpe for, at det ikke skal være et Tabu!

One thought on “En uge uden overdoser ➗💊”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s